:-) / >8-[ + 3:-D + ~:o
Sunday, May 11, 2008
Image Hosted by ImageShack.us

When you are a mother, you are never really alone in your thoughts. A mother always has to think twice, once for herself and once for her child.

~Sophia Loren, Women and Beauty


tokrimau cakap jangan sambut hari ibu
link http://tokrimau.blogspot.com/2008/05/emak-engkau.html
Dia tak kata jangan sambut per se, dia kata, sambutan tu berasal dari dewa dewi greek kuno ntah hapa2 ntah. The point is, salah ke kita celebrate satu hari untuk mak kita? (aku nak tau apa pendapat dia untuk hari bapa lak nanti~ cepat la ke wikipedia!). Well, aku nampak ada sambutan untuk guru, wanita, kanak2, even sekretari!, ini kan pulak orang yang rapat dengan kita.

No harm la. Semuanya bergantung kepada niat.

PS: Walaupun aku jarang balik kampung jumpa mak + ayah (bukan salah aku dude, aku takde transport) aku call mak aku constantly, sometimes 2-3 kali sehari. Dan jangan lupa doakan diorang lepas solat.

PS: Aku tak dpt apa2 pun utk mother’s day :(
Aku suka orang yang opt for "aku tak sambut hari ibu sebab bagi aku HARI-HARI hari ibu" cheap shot. It's just so funny. Totally lack of perspective and zero pemahaman terhadap konteks sambutan. Why don't you just go ahead and declare "aku tak sambut bulan ibadah sebab aku hari-hari beribadah" either?
kak zack,
eppy mothers day!
hepi belated mothers day to all. Insyaallah, sekarang belum ada rezeki lagi, maybe coming soon aku akan ucapkan untuk wife aku plak.
Post a Comment

<< Home
RM0.02 on films, fandoms, breastfeeding and motherhood. Stealing, hotlinking or plagiarizing is so not cool, yo.

My Photo
Location: Kuala Lumpur, Malaysia

I'm a number cruncher, married and a mother to 2 handsome young boys ~ Ikmal & Nabil. Also a self-confessed movie freak, a walking dictionary of useless facts and I just love swapping postcards. I love loud music, black t-shirts, good books and hot caramel macchiato. I hate hypocrisy, the colour pink, rude people, busy-bodies and those with 'holier than thou' attitude. :) I blog 'coz I hate talking. In real life, I'm this quiet person, often immersed in my own virtual world of obsessions, work and whatnot. Comments, suggestions, brickbats (even virtual cupcakes!) are loved, as long as you use the proper channels a.k.a the comments thingy or my e-mail ~ zackzip [at] hotmail [dot] com.

Message from the Blog Owner
  • Zack@MySpace
  • Zack@LiveJournal
  • Zack@Friendster
  • tags

    Half Date ~ Approaching Jannah Half A Date At A Time.

    Snail Mail is Lurve!

    Useful Sites for Smart Moms

    Breastfeeding is L.O.V.E

    My Favourite Bloggers

    MILF!~ Man, I Love Films!

    Read And Be Well Read

    Thursday Thirteen - Every Thursdays, Duh!

    My 15 Mins of Fame

    Geek & Proud of It!

    Zack's Geek Code : -----BEGIN GEEK CODE BLOCK----- Version: 3.1 GO d-- s+:+ a C++ P! L- E-- W++ N o-- K---- w+ O--- M-- V-- PS PE- Y-- PGP-- t+ 5- X+ R* tv+ b+++ DI++ D- G e++ h---- r+++ x+++ ------END GEEK CODE BLOCK------ UnGeek Me Here Yo
    Bloggers' Rights at EFF
    All Malaysian Bloggers Project
    reader/(s) online
    hits since 190805 You Love Me. You Do!
    March 2005 / April 2005 / May 2005 / June 2005 / July 2005 / August 2005 / September 2005 / October 2005 / November 2005 / December 2005 / January 2006 / February 2006 / March 2006 / April 2006 / May 2006 / June 2006 / July 2006 / August 2006 / September 2006 / October 2006 / November 2006 / December 2006 / January 2007 / February 2007 / March 2007 / April 2007 / May 2007 / June 2007 / July 2007 / August 2007 / September 2007 / October 2007 / December 2007 / February 2008 / March 2008 / April 2008 / May 2008 / June 2008 / July 2008 / August 2008 / September 2008 / October 2008 / November 2008 / January 2009 / February 2009 / June 2009 / July 2009 /

    Tima Kasih Abang Blogger

    Add to Technorati Favorites