:-) / >8-[ + 3:-D + ~:o
Monday, October 30, 2006
  'Bring Your Kid To Work Day' ? Bah!
Satu ketika dulu, semasa aku nak membeli goreng pisang daripada sorang makcik nih, aku terperasan satu perkara. Anak makcik nih, sedang nyenyak tidur di bawah meja stall tersebut. Sleeping like nobody’s business, tanpa menghiraukan pelanggan2 yang datang, mahupun hangat dari kuali goreng pisang yang berdekatan. Tak sangka hari ni turn aku pulak buat camtuh.*

My MIL demam, so anak aku takde orang nak jaga hari nih. Dan oleh kerana kerja aku melambak2, I can’t afford to take more day-offs, so, terpaksalah bawak anak aku ke ofis.

Improvise, Mama, improvise…

* Ok, so, the condition of my cubes is not as bad as the goreng pisang stall as mentioned above, but you get the idea.

Labels: , ,

 
Comments:
uiks! siapa punya kain batik tu?
 
Of all the other cool stuffs kat kubikel aku, you just have to mention that kain batik, ye Ijan?
 
but the kain batik is the coolest! :)

and Ikmal Haniff baca Motor Trader ke?
 
Ye, Ijan. One of my neighbour baru jek bagi, ada la dalam sejengkal MT edisi2 lama sebab dia tau anak aku memang sukakan kereta. Sejak dalam perut lagi (dia dok berpusing2 bila dengar alarm kereta!)
 
makcik bogel
 
Post a Comment



<< Home
RM0.02 on films, fandoms, breastfeeding and motherhood. Stealing, hotlinking or plagiarizing is so not cool, yo.

My Photo
Name:
Location: Kuala Lumpur, Malaysia

I'm a number cruncher, married and a mother to 2 handsome young boys ~ Ikmal & Nabil. Also a self-confessed movie freak, a walking dictionary of useless facts and I just love swapping postcards. I love loud music, black t-shirts, good books and hot caramel macchiato. I hate hypocrisy, the colour pink, rude people, busy-bodies and those with 'holier than thou' attitude. :) I blog 'coz I hate talking. In real life, I'm this quiet person, often immersed in my own virtual world of obsessions, work and whatnot. Comments, suggestions, brickbats (even virtual cupcakes!) are loved, as long as you use the proper channels a.k.a the comments thingy or my e-mail ~ zackzip [at] hotmail [dot] com.

Message from the Blog Owner
  • Zack@MySpace
  • Zack@LiveJournal
  • Zack@Friendster
  • tags

    Half Date ~ Approaching Jannah Half A Date At A Time.

    Snail Mail is Lurve!

    Useful Sites for Smart Moms

    Breastfeeding is L.O.V.E

    My Favourite Bloggers

    MILF!~ Man, I Love Films!

    Read And Be Well Read

    Thursday Thirteen - Every Thursdays, Duh!

    My 15 Mins of Fame

    Geek & Proud of It!

    Zack's Geek Code : -----BEGIN GEEK CODE BLOCK----- Version: 3.1 GO d-- s+:+ a C++ P! L- E-- W++ N o-- K---- w+ O--- M-- V-- PS PE- Y-- PGP-- t+ 5- X+ R* tv+ b+++ DI++ D- G e++ h---- r+++ x+++ ------END GEEK CODE BLOCK------ UnGeek Me Here Yo
    Bloggers' Rights at EFF
    All Malaysian Bloggers Project
    reader/(s) online
    hits since 190805 You Love Me. You Do!
    ARCHIVES
    March 2005 / April 2005 / May 2005 / June 2005 / July 2005 / August 2005 / September 2005 / October 2005 / November 2005 / December 2005 / January 2006 / February 2006 / March 2006 / April 2006 / May 2006 / June 2006 / July 2006 / August 2006 / September 2006 / October 2006 / November 2006 / December 2006 / January 2007 / February 2007 / March 2007 / April 2007 / May 2007 / June 2007 / July 2007 / August 2007 / September 2007 / October 2007 / December 2007 / February 2008 / March 2008 / April 2008 / May 2008 / June 2008 / July 2008 / August 2008 / September 2008 / October 2008 / November 2008 / January 2009 / February 2009 / June 2009 / July 2009 /


    Tima Kasih Abang Blogger

    Add to Technorati Favorites