:-) / >8-[ + 3:-D + ~:o
Wednesday, April 05, 2006
  Power To The People !

As’kum and good day everybody!

Hmm.. life’s been pretty busy for me, but still, that doesn’t deter me from being online. It’s my favourite place to be and guys, thank you vv much for visiting, reading and commenting. I really appreciate it. Even though we’ve never met each other (except for a few of you), you guys are officially my FRIEND. Walaupun kita cuma berinteraksi di skrin komputer saja.

Image from viewaskew.com-Clerks 2 (Coming Soon!!!!)
Mcm ni la hari2, kerja, kerja, kerja…

Got loads of story to tell, but not enuff time. It’s never enough when you’re a working mother with no maid. So, why not YOU guys tell me what you wanna know.

I’d pick a few questions (depending on how many of ‘em that I received) and post them on my blog. Sorta like PostSecret dot blogspot, but it will be a two-way communication.

You can ask me just about anything under the sun, but being adults with common sense, I hope you all know that there ARE certain boundaries that should not be crossed. General knowledge, films, TV, music, literature, nature, problems with your washing machine, you ask it, I will try to answer it over the weekend, and Insya Allah, by Sunday, you’ll be able to read it *here*, on mamaikmal dot blogspot.

So, what are you waiting for ? Get cracking now and send me those questions at the comment section or you can e-mail me at zackzip [at] hotmail [dot] com.

(Get creative, guys, pls activate my now ‘financially inclined’ brain!)

Labels:

 
Comments:
aaa... ini takde kena-mengena dengan entri ni.

nak iklan buku:

JONGKANG JONGKET (JILID 1)
OLEH: MAT JAN
ISBN 983-43008-0-8
200 MUKASURAT

kalau suka baca tulisan Mat Jan dalam Jiwa Kacau, sukalah baca buku ni. 200 muka tulisan Mat Jan sesaja :)

harga dan cara beli:

http://www.kroni.biz/jj/2006/04/buku-kuning.html

sekian terima kasih.
 
Aku nak tanya pun takde idea Zack. Busy2 keje, takde maid, anak 2...rumah sepah, mata ngantuk.. letih keje apa ubatnya ? Mcm ni nak layan DVD pun tak sempat beb. Aku ingat nak tukar bidang, agak2 biz apa yg gempak sekrg ni, selain dr kedai runcit?
 
Ha ha ha jangan jadi malaysian version of PostSecret dah lah, Zack :)
 
aku ada soalan..
kenapa ko suruh aku update blog aku sedangkan ko sendiri takde masa utk update blog ko??

..hahaha.

Seriously, aku ada soalan. Memandangkan semua sudah maklum bahawa ko adalah Queen of Peraduan, why not sebarkan ilmu bagaimana utk memenangi peraduan. Kasi tips sket la utk kami yg tak pernah menang apa peraduan langsung ni.. It will be like .."Competition Winners : Secrets Revealed".

Maybe jugak masuk peraduan ni ikut rezeki. Tapi at least kalau ada guide maybe fortune will smile.

..how bout that?

..err, soalan ke ni?
 
I think edd is correct. U actually motivate me & suami to enter any contest that came across us. Yg paling latest kita org masuk is Kad Mesraaa!!! baru nak sign up. Ada kawan suami dpt kete V6, ingatkan advert tv tu kelentong je.
 
Apakah filem yang kau menyesal tengok kat panggung? Siapakah yang memberi idea untuk kau membuat blog? Tempat kerja kau ada vacancy tak sekarang? Kau panggil anak kau Zack ke? Kalau kau boleh terbitkan satu majalah, majalah macam mana yang kau nak buat? Biasanya dalam keadaan macam mana kau teringin nak ada kuasa macam superman? Haa... dah banyak soalan tu, sila jawab yer.
 
Aku nak tanya bila kiter nak buat bloggers high tea?

Nak tunggu ko lalu kat carrefour cam sampai senja pun mungkin tak dek kesempatan kan...

satu lagi ko tak nak buat " Rent a DVD" ke since ko ada banyak collection dan mungkin ada film2s yg aku tak de dlm stok boleh gak kasik aku rent..amacam ok tak? jangan risau aku jaga bebetul..
 
bloggers hi-tea.
now that's a good idea.
 
Mat Jan,
Buku tu nampak mcm menarik, nanti la aku consider ok!

Kak Queen,
Apa salahnya saya start PostSecret versi Malaysia. Just keep it PG la. Saya suka Postsecret sbb kreativiti penghantar poskad2 tu, not so much the skeletons in their closet.
 
Post a Comment



<< Home
RM0.02 on films, fandoms, breastfeeding and motherhood. Stealing, hotlinking or plagiarizing is so not cool, yo.

My Photo
Name:
Location: Kuala Lumpur, Malaysia

I'm a number cruncher, married and a mother to 2 handsome young boys ~ Ikmal & Nabil. Also a self-confessed movie freak, a walking dictionary of useless facts and I just love swapping postcards. I love loud music, black t-shirts, good books and hot caramel macchiato. I hate hypocrisy, the colour pink, rude people, busy-bodies and those with 'holier than thou' attitude. :) I blog 'coz I hate talking. In real life, I'm this quiet person, often immersed in my own virtual world of obsessions, work and whatnot. Comments, suggestions, brickbats (even virtual cupcakes!) are loved, as long as you use the proper channels a.k.a the comments thingy or my e-mail ~ zackzip [at] hotmail [dot] com.

Message from the Blog Owner
  • Zack@MySpace
  • Zack@LiveJournal
  • Zack@Friendster
  • tags

    Half Date ~ Approaching Jannah Half A Date At A Time.

    Snail Mail is Lurve!

    Useful Sites for Smart Moms

    Breastfeeding is L.O.V.E

    My Favourite Bloggers

    MILF!~ Man, I Love Films!

    Read And Be Well Read

    Thursday Thirteen - Every Thursdays, Duh!

    My 15 Mins of Fame

    Geek & Proud of It!

    Zack's Geek Code : -----BEGIN GEEK CODE BLOCK----- Version: 3.1 GO d-- s+:+ a C++ P! L- E-- W++ N o-- K---- w+ O--- M-- V-- PS PE- Y-- PGP-- t+ 5- X+ R* tv+ b+++ DI++ D- G e++ h---- r+++ x+++ ------END GEEK CODE BLOCK------ UnGeek Me Here Yo
    Bloggers' Rights at EFF
    All Malaysian Bloggers Project
    reader/(s) online
    hits since 190805 You Love Me. You Do!
    ARCHIVES
    March 2005 / April 2005 / May 2005 / June 2005 / July 2005 / August 2005 / September 2005 / October 2005 / November 2005 / December 2005 / January 2006 / February 2006 / March 2006 / April 2006 / May 2006 / June 2006 / July 2006 / August 2006 / September 2006 / October 2006 / November 2006 / December 2006 / January 2007 / February 2007 / March 2007 / April 2007 / May 2007 / June 2007 / July 2007 / August 2007 / September 2007 / October 2007 / December 2007 / February 2008 / March 2008 / April 2008 / May 2008 / June 2008 / July 2008 / August 2008 / September 2008 / October 2008 / November 2008 / January 2009 / February 2009 / June 2009 / July 2009 /


    Tima Kasih Abang Blogger

    Add to Technorati Favorites