:-) / >8-[ + 3:-D + ~:o
Tuesday, March 28, 2006
  Mcm Pernah Kulihat Kepala Gondol Tu...
Ada la minah sorang tu*. Dah le tahun lepas dpt keter Kia dan rantai mutiara dan bergambar ngan bakal Datin ‘K’ utk Anugerah Bintang Popular, pastuh, tahun ni dapat lagi rantai mutiara. DAN dpt snap photo ngan budak Felda Taib Andak ni. Jelesnya mak…

Lin dan Asmawi Ani

* Lin is my high skool mate. Kitaorg tuition add maths sesama ngan Coy (tapi biasanya dia yg dapt jawab soalan Sir tu) Kau mmg memotivate aku utk terus berusaha masuk contest!

PS : The closest I can get to the REAL thing is Mamee Kari Berapi yg ada gambar Mawi. Boleh tahan sedap, ada rasa masam2 sikit.

Slurrpp, sedapnya Mawi, eh, Mamee. (Loser)



 
Comments:
one thing common about mak iti ngan mawi is both memang tak cakap sepatah pun waktu nak bergambo..cuma posing aje..kalau aku dengar pun perkataan "emm" "uhmm" dah memang gitu kut namanya artis paling popular.. tapi aku salute kat maya karin (memang cun melecun) ngan farah fauzana yang sporting habis ..siap boleh borak2.. alhamdulillah abp ni aje lah yang membolehkan aku tengok artis in real life...and dekat2...setakat nak pegi concert tu memang idak ler..rela duk depan tv lagi.. yg free mahupun yang kena bayar..(tapi penah gi misha omar zoom in).. jom la masuk tahun depan.. ulang tahun abp ke 2 dekad.. mesti masuk..hadiah sure lagi grand..
 
aku tak yah bagik rantai mutiara dengan kete kia pun tak pa janji dapat bergambar...ishhhh bestnya kan...jeles jeles
 
I don't get this whole Mawi thing with you, Zack. Is this for real or just a satire, a spoof or whatever? C'mon, man. I still in the dark here.
 
Hey, hey, watch it,man. This is THE Mawi we're talking about. Show some respect will ya!

Lin, mmg la kalau bergambar kena senyap. Kalau tak nanti habih le berterabur gigi, tak lawa le gambonya!

Kak Swan, Lin dapat dua2 sekali. Uwaaaa... jeles dua kali ganda!!!
 
"Hey, hey, watch it, man. This is THE Mawi we're talking about. Show some respect will ya!"

That ain't answer shit, man! Fucking rabbit hole!
 
You want answer? Talk to the hand, man.

Nazim Masnawi, kau takkan faham infatuation wanita2 Melayu tipikal terhadap Mawi the Messiah. Ada kakak 30-40-an di sini, simpan gambar dia dalam wallet, for God's sake! You'll never understand.
 
Okeylah, okeylah, aku amik quote maknya Orkedlah untuk settle benda ni...

"You don't need to understand us, sayang. You just need to love us."

Feck, the Cat in the Hat was right: live alone, die alone.
 
Dlm banyak2 character, you have to quote Austin Powers in a cat suit, huh?

I was hoping to hear this, Dude : kata Roberta Sparrow, every living creature on this earth dies alone.
 
Kamonlah, it's Roberto Sparrow we're talking here. Cat in the Hat la best, setaraf skek ngan Bawi.
 
Roberto ? Damn it man! I’ve always knew you’re a sucker for badly-dubbed latino telenovelas!!!

And the name is Mawi, man. M-A-W-I, ok, MasnAWI !!

God, drunks are so cute!
 
hehehe... apa gaduh2 pasal mawi ni? aku pun minat mawi (walaupun langsung tak dpt mengikuti AF) dgn mak iti. tak ckp sepatah tu yg aku lagi minat! :-P
 
Ooooohh Coy, whaddayaknow!!

Ala, mana ada gaduh? biasa la suka gurau2 ngan Nazim Masnawi ni kan, kan?

Aku yg tak suka follow mainstream ni pun suka Mawi. Dan aku tak pernah pun tgk AF (sebab takde Astro).Maybe aku pun tak immune ngan aura dia.
 
wahh coy...tak sangka minat gak mawi..
aku hanya minat orang nya..tapi lagu kurang sket..
zack..skrg banyak contest menarik..marigold (hadiah myvi & cash), f&n (entry terbanyak..tak best..imagine le kalu tokey kedai mamak masuk..gerenti kita tak menang)..tim tam (pegi australia and cash).. hup seng (electronics gadget).. ktm (tv flat screen).. power root (jgn beli skrg..beli yg manufactured after march ..which will be in market dlm end of next month kut..hadiah gila bab nazaria and lots more)..carefour (daily prize barang electrics)..giant (nak habis dah ujung bulan ni..sms your receipt ..hadiah keta gak)..
good luck..jgn lupa masuk!
 
Lupa Lin, ada lagi- Sup Campbell (hadiah education fund rm10k). Power Root tu hmm, blum pernah dpt lagi. Nak try jugak le, kalau menang, dpt gak jumpa Mawi! Thanks for the tip!
Carrefour- dah masuk, hantar 12 forms, tapi yg ni based on luck juga la lin.
btw, ada satu kali tu, mmg tokey kedai makan yg menang keter dlm contest F&N. neighbour kawan my MIL.
eh, kontezz ktm kat mana nak tgk? website dia ada ke?
 
pergh..menag dua kali..ada bela ka apa??
 
uiks kiranakia..takde bela2..cuma decorate lawa2..perah kepala cipta slogan yang pelik2..dan doa banyak2 ..insyaAllah dapat kalau ade rezki..

zack..sup campbell tak masuk (tade baby lagi)..
tips lain..bila hantar form..tampal atas kertas yang besar..decorate lawa2 bagi outstanding sket dari orang lain punye..paling kurang pun dapat saguhati sebab diorang tengok ade effort la nak menang compare to other ppl yang cuma hantar form je..
ktm ..can get the form kat office 2nd flr kl sentral...buy ticket rm30..takde slogan..just name nearest ktm station to the destination they give.
 
dulu aku slalu juga buat gitu, tp la ni masa tu kurang sikit. Insya Allah aku 'rajin'kan diri sikit lepas ni.

oo, pasal ktm tu, aku rasa takleh nak masuk la, sbb sejak tak jadi auditor ni, aku tak travel sangat.
 
Post a Comment



<< Home
RM0.02 on films, fandoms, breastfeeding and motherhood. Stealing, hotlinking or plagiarizing is so not cool, yo.

My Photo
Name:
Location: Kuala Lumpur, Malaysia

I'm a number cruncher, married and a mother to 2 handsome young boys ~ Ikmal & Nabil. Also a self-confessed movie freak, a walking dictionary of useless facts and I just love swapping postcards. I love loud music, black t-shirts, good books and hot caramel macchiato. I hate hypocrisy, the colour pink, rude people, busy-bodies and those with 'holier than thou' attitude. :) I blog 'coz I hate talking. In real life, I'm this quiet person, often immersed in my own virtual world of obsessions, work and whatnot. Comments, suggestions, brickbats (even virtual cupcakes!) are loved, as long as you use the proper channels a.k.a the comments thingy or my e-mail ~ zackzip [at] hotmail [dot] com.

Message from the Blog Owner
  • Zack@MySpace
  • Zack@LiveJournal
  • Zack@Friendster
  • tags

    Half Date ~ Approaching Jannah Half A Date At A Time.

    Snail Mail is Lurve!

    Useful Sites for Smart Moms

    Breastfeeding is L.O.V.E

    My Favourite Bloggers

    MILF!~ Man, I Love Films!

    Read And Be Well Read

    Thursday Thirteen - Every Thursdays, Duh!

    My 15 Mins of Fame

    Geek & Proud of It!

    Zack's Geek Code : -----BEGIN GEEK CODE BLOCK----- Version: 3.1 GO d-- s+:+ a C++ P! L- E-- W++ N o-- K---- w+ O--- M-- V-- PS PE- Y-- PGP-- t+ 5- X+ R* tv+ b+++ DI++ D- G e++ h---- r+++ x+++ ------END GEEK CODE BLOCK------ UnGeek Me Here Yo
    Bloggers' Rights at EFF
    All Malaysian Bloggers Project
    reader/(s) online
    hits since 190805 You Love Me. You Do!
    ARCHIVES
    March 2005 / April 2005 / May 2005 / June 2005 / July 2005 / August 2005 / September 2005 / October 2005 / November 2005 / December 2005 / January 2006 / February 2006 / March 2006 / April 2006 / May 2006 / June 2006 / July 2006 / August 2006 / September 2006 / October 2006 / November 2006 / December 2006 / January 2007 / February 2007 / March 2007 / April 2007 / May 2007 / June 2007 / July 2007 / August 2007 / September 2007 / October 2007 / December 2007 / February 2008 / March 2008 / April 2008 / May 2008 / June 2008 / July 2008 / August 2008 / September 2008 / October 2008 / November 2008 / January 2009 / February 2009 / June 2009 / July 2009 /


    Tima Kasih Abang Blogger

    Add to Technorati Favorites