:-) / >8-[ + 3:-D + ~:o
Tuesday, March 28, 2006
  Bits & Pieces
Rock Star: Supernova

Tommy Lee (Motley Crew), Gilby Clarke (GnR) dan bekas pemain bass Metallica, Jason Newstead, bergabung tenaga menubuhkan kumpulan baru – Supernova, dan diorang tgh mencari seorang vokalis. Try your luck on the first of April at Berjaya Times Square! Ini bukan April Fool, dudes. For more info, gi sini. www.startv.com/rockstar

Adakah JD Fortune yg baru berasal dr Malaysia?

Kinda déjà vu, sbb a few months back, aku ada bermimpi gi audition utk satu reality show ni. Bukan mcm AF atau Malaysian Idol, tapi rock-themed talent show. Dan dalam banyak2 lagu, aku gi nyanyi ‘Cinta dan Air Mata’ from CRK. Gila. Masa tidur pun rasa cam nak meleleh….

Album tribute untuk penulis paling prolific - Neil Gaiman. Aku harap muziknya tak se-crap muzik MirrorMask. (Dengan Awek Emping Jagung, Tori Amos, at the helm, what could go wrong?). Sila ke sini.

Oh ye, arnab2 berbakat besar kegemaran aku dah ada filem terbaru. Bayangkan gunung ganang, kambing biri2 dan dua ekor koboi. Sila klik pada Tuan Direktor Arnab ni…

30-Second Bunny Theater

Labels: , ,

 
Comments:
wawi! first to comment..

Zack, lagu cinta dan air mata? hehheh! aku dapat bayangkan ko pegang microphone ala ala Bo bice nyanyi lagu tu..
 
Bo Bice??? Awww, Smiley, takde la. Mcm rockers filem Rock Mamat Khalid adalah. (Zul Kapan, bukan Amy Mat Piah!)

Best jugak lagu tu..

"Dikau pergi tanpa pesan,
Tinggalkanku dalam kepasrahan,
Cintaku yg suci bagai tak kesampaian,
Terputus di tengah jalan..."
(add some smoke for the best effects)
 
zack kalau ko masuk aku akan vote kau bebanyak kali...biar aku borong satu kedai top ups...

kelakau giler la link arnab tu...clever clever
 
haa..aku baca audition supernova tu kat paper last week. hmm..nak taruk kat HANYA ROCK N ROLL, tapi bz la plak. aisehh..nasib baik ko bagi link. senang sket keje aku. :-)
 
i lurve tommy lee!! :-D
 
Gila jugak kalau ada penyanyi dari Malaysia dpt front international band mcm Supernova.. Aku rasa audition ni nanti sure ada ramai rockers2 yg dh bikin album masuk cuba nasib... silap2 penyanyi asal kumpulan CRK tu pun masuk! haha..
 
Post a Comment



<< Home
RM0.02 on films, fandoms, breastfeeding and motherhood. Stealing, hotlinking or plagiarizing is so not cool, yo.

My Photo
Name:
Location: Kuala Lumpur, Malaysia

I'm a number cruncher, married and a mother to 2 handsome young boys ~ Ikmal & Nabil. Also a self-confessed movie freak, a walking dictionary of useless facts and I just love swapping postcards. I love loud music, black t-shirts, good books and hot caramel macchiato. I hate hypocrisy, the colour pink, rude people, busy-bodies and those with 'holier than thou' attitude. :) I blog 'coz I hate talking. In real life, I'm this quiet person, often immersed in my own virtual world of obsessions, work and whatnot. Comments, suggestions, brickbats (even virtual cupcakes!) are loved, as long as you use the proper channels a.k.a the comments thingy or my e-mail ~ zackzip [at] hotmail [dot] com.

Message from the Blog Owner
  • Zack@MySpace
  • Zack@LiveJournal
  • Zack@Friendster
  • tags

    Half Date ~ Approaching Jannah Half A Date At A Time.

    Snail Mail is Lurve!

    Useful Sites for Smart Moms

    Breastfeeding is L.O.V.E

    My Favourite Bloggers

    MILF!~ Man, I Love Films!

    Read And Be Well Read

    Thursday Thirteen - Every Thursdays, Duh!

    My 15 Mins of Fame

    Geek & Proud of It!

    Zack's Geek Code : -----BEGIN GEEK CODE BLOCK----- Version: 3.1 GO d-- s+:+ a C++ P! L- E-- W++ N o-- K---- w+ O--- M-- V-- PS PE- Y-- PGP-- t+ 5- X+ R* tv+ b+++ DI++ D- G e++ h---- r+++ x+++ ------END GEEK CODE BLOCK------ UnGeek Me Here Yo
    Bloggers' Rights at EFF
    All Malaysian Bloggers Project
    reader/(s) online
    hits since 190805 You Love Me. You Do!
    ARCHIVES
    March 2005 / April 2005 / May 2005 / June 2005 / July 2005 / August 2005 / September 2005 / October 2005 / November 2005 / December 2005 / January 2006 / February 2006 / March 2006 / April 2006 / May 2006 / June 2006 / July 2006 / August 2006 / September 2006 / October 2006 / November 2006 / December 2006 / January 2007 / February 2007 / March 2007 / April 2007 / May 2007 / June 2007 / July 2007 / August 2007 / September 2007 / October 2007 / December 2007 / February 2008 / March 2008 / April 2008 / May 2008 / June 2008 / July 2008 / August 2008 / September 2008 / October 2008 / November 2008 / January 2009 / February 2009 / June 2009 / July 2009 /


    Tima Kasih Abang Blogger

    Add to Technorati Favorites