:-) / >8-[ + 3:-D + ~:o
Thursday, March 30, 2006
  Apa ? Kao mao jadi apa? Superhero ?
Berita baik untuk para nerd yg berkeinginan memakai seluar dalam di luar (read: Losers!). Sila ke sini beb dan sini juga.

Superhero yg paling aku boleh relate to ialah babe ni..

(maaf, gambar Selma Blair tu aku dah buang sbb terlalu menjOlOk mata...)

Ooopss, sorry, sorry, wrong movie.

Ooookkkaayyy….THIS ONE !

Liz : In the dark I heard your voice, what did you say? Hellboy: I said, Hey, you, on the other side - let her go. Because for her I will cross over, and then you'll be sorry!


Next Up : Kerja gila Marilyn Manson

Oh ye, mamat gila Marilyn Manson akan memegang watak Lewis Caroll dalam remake Alice in Wonderland. I mean, WTF ??? Dah la Frank Miller berjaya membunuh minat aku kpd The Caped Crusader, and now this?

http://www.phantasmagoriamovie.com/

Labels:

 
Comments:
aku pernah try superhero name generator dan 5 kali aku buat nama yg keluar ialah : VOMITRON.

Kuasa dia ialah muntahan asid yang berkuasa dan juga boleh meng'psiko' pihak lawan untuk muntah hijau sebelum diserang.

So itulah nama superhero aku.. :)
 
Walaupun aku suka superhero movies, tp my biggest fantasy is to be abducted by aliens mcm 4400 tu.

Pd aku, takyah jd superhero pun takpe, jd SuperMom cukup le! (Kuasa dia ialah boleh membuat semua semua kerja2 rumah dgn pantas, sambil mendidik anak, dan masih mempunyai masa utk diri sendiri). Kalaulah... :-(
 
Hi zack...

lama tak drop a word kat blog ngko..

alah... tak payah nak jadi macam helen parr to be a supermom... My mom is a supermom.. in fact, she is a super duper mom...aku sure you mom is also the same kan?

aku pun tak tau how my mom can stand up to kitorang adik beradik punya kenakalan, kedegilan dan kebisingan kitorang adik beradik kalau bergaduh!

hehe...

later alligator
 
Ei, ei, mana gambar Caprice Stickles tu? Terlalu menjolok? I thought that was the idea!
 
Oh man, karang ada orang tu kena sindrom hairy palm and temporary blindness pulak...takleh nak update blog dia yg dah lama dorman tu...
 
Fantasy? Ya, aku berimpian untuk menjadi manusia biasa.

- Peter Parker a.k.a vovin
 
hi zack! dah baru page ko yek.. :)
 
Post a Comment



<< Home
RM0.02 on films, fandoms, breastfeeding and motherhood. Stealing, hotlinking or plagiarizing is so not cool, yo.

My Photo
Name:
Location: Kuala Lumpur, Malaysia

I'm a number cruncher, married and a mother to 2 handsome young boys ~ Ikmal & Nabil. Also a self-confessed movie freak, a walking dictionary of useless facts and I just love swapping postcards. I love loud music, black t-shirts, good books and hot caramel macchiato. I hate hypocrisy, the colour pink, rude people, busy-bodies and those with 'holier than thou' attitude. :) I blog 'coz I hate talking. In real life, I'm this quiet person, often immersed in my own virtual world of obsessions, work and whatnot. Comments, suggestions, brickbats (even virtual cupcakes!) are loved, as long as you use the proper channels a.k.a the comments thingy or my e-mail ~ zackzip [at] hotmail [dot] com.

Message from the Blog Owner
  • Zack@MySpace
  • Zack@LiveJournal
  • Zack@Friendster
  • tags

    Half Date ~ Approaching Jannah Half A Date At A Time.

    Snail Mail is Lurve!

    Useful Sites for Smart Moms

    Breastfeeding is L.O.V.E

    My Favourite Bloggers

    MILF!~ Man, I Love Films!

    Read And Be Well Read

    Thursday Thirteen - Every Thursdays, Duh!

    My 15 Mins of Fame

    Geek & Proud of It!

    Zack's Geek Code : -----BEGIN GEEK CODE BLOCK----- Version: 3.1 GO d-- s+:+ a C++ P! L- E-- W++ N o-- K---- w+ O--- M-- V-- PS PE- Y-- PGP-- t+ 5- X+ R* tv+ b+++ DI++ D- G e++ h---- r+++ x+++ ------END GEEK CODE BLOCK------ UnGeek Me Here Yo
    Bloggers' Rights at EFF
    All Malaysian Bloggers Project
    reader/(s) online
    hits since 190805 You Love Me. You Do!
    ARCHIVES
    March 2005 / April 2005 / May 2005 / June 2005 / July 2005 / August 2005 / September 2005 / October 2005 / November 2005 / December 2005 / January 2006 / February 2006 / March 2006 / April 2006 / May 2006 / June 2006 / July 2006 / August 2006 / September 2006 / October 2006 / November 2006 / December 2006 / January 2007 / February 2007 / March 2007 / April 2007 / May 2007 / June 2007 / July 2007 / August 2007 / September 2007 / October 2007 / December 2007 / February 2008 / March 2008 / April 2008 / May 2008 / June 2008 / July 2008 / August 2008 / September 2008 / October 2008 / November 2008 / January 2009 / February 2009 / June 2009 / July 2009 /


    Tima Kasih Abang Blogger

    Add to Technorati Favorites