:-) / >8-[ + 3:-D + ~:o
Thursday, January 12, 2006
  New Year Reso #23
I will stop bitching about Lis (Nis?) Dawati

Lepas tgk minah ni beraksi (dan menang!!) dalam Fear Factor Malaysia, aku berazam utk tidak mengata atau mengumpat atau mengutuk dia, walaupun dia digosip ada meminjam wang dr Nadia Mustafar/ dia suck dalam Miftahul Jamilah/ mmg aku tak gemar dia. Ya. Sesiapa yg dapat kalahkan 3 lelaki dalam 3 stunt yg gila (which involved some cow’s testicles) mmg deserve my respect.

Period.

Aku akan cari mangsa baru pulak lepas ni.

Labels:

 
Comments:
..ermm, how about Rita Rudaini sbg mangsa baru ko? Aku serius tak suka minah ni..
..hehe.
 
Hmm.. actually aku dah shortlisted-kan calon2nya...

Rita Rudaini (tp aku suka tgk lakonan dia esp. dalam Rafflesia dulu)
Fasha Sandha
Nur Fazura
Azzarima (aduh... bila le saga Sembilu ni nak habih...)

Sapa lagi yek?
 
Azza.. oohh.! Damn! That is the ONE. Aku sokong ko 100%. Kenapa dia ni jadi pelakon?? Penyanyi?? Artis?? Menyirap aja aku tengok dia ni berlakon.. The definiton or no-talent-overacting.


..erm aku tak suka minah yg kurus kering tu.. apa nama tah? Yg nak pijak perut orang tu.. Masuk dalam list ko tak?
 
zack,
aku musykil la..bile masanye si azza tu pregnant ha? aku heran sbb bile reporter tanye dia whether the baby is anak angkat or not, dia ckp itu soal peribadi. tak perlu org lain tau. laa..nak ngaku anak pun soal peribadi ke? wank ke apa minah ni? heran tul.

anyway, edd, nama minah tu amyza aznan. heheheh..

waa..ikut gosip semasa gak aku ni ye? heh. ;-)
 
Azza konon2 nak tiru Kak Ziana le tu, siap angkat2 kening camtuh. Joe, kau ingat, kau tu cuma pengurus aku aje. Aisey, meremang siot aku dgr dialog2 dr Sembilu !

Amyza takleh masuk list sbb aku suka dia berlakon dlm 3T: Tiga Dara, jadi bellboy ala2 tomboy gitew. Jasmin Hamid & Norseha pun aku suka.

Nadia, ala, biasa le kita, follow benda2 picisan gini. Si anu jual kerepek la, si polan suka hidung si polan le. Isy, geli geleman jugak rasanya. Tak caya, cuba ko baca Mangga, hehe...

Si Azza tu, jgn nak sorok2, nanti jadi cam Wati Elite tu karang, naya jek.

Hallamak, blog mak dah jadi cam kolum Juwie/ Huzz pulak da....
 
..aku ni dah macam makcik2 plak. hehe.

tapi syok weh gosip2, mengata diaorang ni.. haha.
 
zack, aku setuju dgn list ko tu! aku pun tumpang tak suka walaupun depa takde buat dosa kat aku... tak suka jugak! :-P
 
Sizde gelin doya doya türk porno izleyin, kalitenin farkına varın, hayatınızda hiç eğlenmediğiniz kadar eğlenin ve boşalın. Porno nun tadını çıkarın, sikişin dibine vurun.
 
Post a Comment



<< Home
RM0.02 on films, fandoms, breastfeeding and motherhood. Stealing, hotlinking or plagiarizing is so not cool, yo.

My Photo
Name:
Location: Kuala Lumpur, Malaysia

I'm a number cruncher, married and a mother to 2 handsome young boys ~ Ikmal & Nabil. Also a self-confessed movie freak, a walking dictionary of useless facts and I just love swapping postcards. I love loud music, black t-shirts, good books and hot caramel macchiato. I hate hypocrisy, the colour pink, rude people, busy-bodies and those with 'holier than thou' attitude. :) I blog 'coz I hate talking. In real life, I'm this quiet person, often immersed in my own virtual world of obsessions, work and whatnot. Comments, suggestions, brickbats (even virtual cupcakes!) are loved, as long as you use the proper channels a.k.a the comments thingy or my e-mail ~ zackzip [at] hotmail [dot] com.

Message from the Blog Owner
  • Zack@MySpace
  • Zack@LiveJournal
  • Zack@Friendster
  • tags

    Half Date ~ Approaching Jannah Half A Date At A Time.

    Snail Mail is Lurve!

    Useful Sites for Smart Moms

    Breastfeeding is L.O.V.E

    My Favourite Bloggers

    MILF!~ Man, I Love Films!

    Read And Be Well Read

    Thursday Thirteen - Every Thursdays, Duh!

    My 15 Mins of Fame

    Geek & Proud of It!

    Zack's Geek Code : -----BEGIN GEEK CODE BLOCK----- Version: 3.1 GO d-- s+:+ a C++ P! L- E-- W++ N o-- K---- w+ O--- M-- V-- PS PE- Y-- PGP-- t+ 5- X+ R* tv+ b+++ DI++ D- G e++ h---- r+++ x+++ ------END GEEK CODE BLOCK------ UnGeek Me Here Yo
    Bloggers' Rights at EFF
    All Malaysian Bloggers Project
    reader/(s) online
    hits since 190805 You Love Me. You Do!
    ARCHIVES
    March 2005 / April 2005 / May 2005 / June 2005 / July 2005 / August 2005 / September 2005 / October 2005 / November 2005 / December 2005 / January 2006 / February 2006 / March 2006 / April 2006 / May 2006 / June 2006 / July 2006 / August 2006 / September 2006 / October 2006 / November 2006 / December 2006 / January 2007 / February 2007 / March 2007 / April 2007 / May 2007 / June 2007 / July 2007 / August 2007 / September 2007 / October 2007 / December 2007 / February 2008 / March 2008 / April 2008 / May 2008 / June 2008 / July 2008 / August 2008 / September 2008 / October 2008 / November 2008 / January 2009 / February 2009 / June 2009 / July 2009 /


    Tima Kasih Abang Blogger

    Add to Technorati Favorites