:-) / >8-[ + 3:-D + ~:o
Thursday, January 19, 2006
  'Hide my head, I wanna drown my sorrow...'
(Lagu latar : Fell On Black Days – SoundGarden)


Entah mengapa pagi tadi,
Ketika melihat si Aiman dalam pangkuan ayahnya,
Yg sibuk menghantar anak2 daranya yg lain ke kelas tadika,
aku rasa lain macam jek.

Frust.
Tension.
Bengang gila.
Rasa nak bunuh orang.

Bila lagi?
Perlu ke aku buat petition?



End song : Mad World by Gary Jules

'And I find it kind of funny, I find it kind of sad
The dreams in which I’m dying are the best I’ve ever had
I find it hard to tell you, I find it hard to take
When people run in circles its a very very
Mad world, Mad world'

Labels:

 
Comments:
Zack,

Bawak bertenang. Calm down. Breath in and breath out. Apahal lak tension and frustrated ni... Time of the month ke..kalau nak bunuh orang tu aku pun nak join sekali..seronok gak tembak pakai lastik..amacam set or not?

Bawak bertenang..
 
Hmm...

Russel Crowe & Gwyneth Paltrow are both expecting their second one.

'Nuff said.
 
emm. paham.

issyyyy... hal rumahtangga orang jgn campur. Hmmm. Lagi lak malam ni malam Jumaat ni.

syyyyy.
 
Ya, ya, malam yg elok utk membaca Yasin, dan lepas tu zasssss layan DVD. Aku rasa mcm nak tgk Breakfast on Pluto la malam nih...
 
at a glance, aku ingatkan line last to mawi world, mawi world

rupanya bukan

azraai

p/s: eh, aku potential mum dia pun takde, let alone the baby, tak bising2 pun.. hehe
 
Eleh, mcm aku tatau ko...
 
Ye betul bukan sepet....

Insyaallah ada rezeki tak kemana babe...

Malam ni kena la dressing giler gajah nak bagi hubby terburai kain !!! hahahwahakakaka..(anak anak kecil sila jgn baca ini)

Jannngaaan tengok DVD selalu2 sebab tu la asyik miss je...Kunci DVD dlm peti besi abahnya oiiii...
Kalau nak tengok jugak kena la tengok 91/2 weeks ke, KAma Sutra ke Rambo ke...
 
This comment has been removed by a blog administrator.
 
Prudence, my dear, Prudence.
 
imran says when u wanna beranak, let us babysit ikmal lah! :-)
 
Hoho, Coy, actually, Imran is such a beautiful name for a young boy...

I guess i have to send him over there la!

btw, Coy, last few days punya newspaper ada berita- Japanese are too hardworking to make babies. Betoi ka?
 
hmm... nengok org gak kot. selalunye yg dah beranak berenti keje tu yg aku nengok akan beranak lagi dan lagi. yg too hardworking mmg payah sikit nak start making babies kot. boss company baru aku ckp kalau boleh dia nak aku bertahan at least 2 tahun. so postpone lagi la kot... :-(
 
Ei, Mad World lagu Tears for Fears la! Worgh, ni yang hangin ni! Cover version tak kiralah!
 
Cover version mendanya!!! Yg aku tau, lagu Tears For Fears tu tajuknya Head Over Heels, as heard in the trailer for Director's Cut. Lagu Gary Jules la woi. Masa ending tu. Cuba ingat balik. Ke, nak suruh aku bagi Frank jumpa kau dulu?
 
aku suka lagu fell on black days tu..;-)
 
Err, sebagai peminat Tears for Fears, believe me, Mad World ADALAH lagu diorang. Gary Jules buat cover. And yes, Tears for Fears ADA lagu lain selain dari Head Over Heels. Kalo ko nak, aku boleh email kat kau lagunya.
 
Nadia, pada aku, lagu tuh 10x lebih sedap dr Black Hole Sun. Chris Cornell rules !

Nazim, ok, ok, aku caya kat kau. Takpelah, nanti aku download. So far, aku dah ada around 14 songs from the soundtrack/ inspired by the film. Aku suka Did You Know Him. Man, I loved that part!
 
zack,
tepat skali. chris cornell will always rule! bile la mamat ni nak buat album solo lagi ha?..
 
Post a Comment



<< Home
RM0.02 on films, fandoms, breastfeeding and motherhood. Stealing, hotlinking or plagiarizing is so not cool, yo.

My Photo
Name:
Location: Kuala Lumpur, Malaysia

I'm a number cruncher, married and a mother to 2 handsome young boys ~ Ikmal & Nabil. Also a self-confessed movie freak, a walking dictionary of useless facts and I just love swapping postcards. I love loud music, black t-shirts, good books and hot caramel macchiato. I hate hypocrisy, the colour pink, rude people, busy-bodies and those with 'holier than thou' attitude. :) I blog 'coz I hate talking. In real life, I'm this quiet person, often immersed in my own virtual world of obsessions, work and whatnot. Comments, suggestions, brickbats (even virtual cupcakes!) are loved, as long as you use the proper channels a.k.a the comments thingy or my e-mail ~ zackzip [at] hotmail [dot] com.

Message from the Blog Owner
  • Zack@MySpace
  • Zack@LiveJournal
  • Zack@Friendster
  • tags

    Half Date ~ Approaching Jannah Half A Date At A Time.

    Snail Mail is Lurve!

    Useful Sites for Smart Moms

    Breastfeeding is L.O.V.E

    My Favourite Bloggers

    MILF!~ Man, I Love Films!

    Read And Be Well Read

    Thursday Thirteen - Every Thursdays, Duh!

    My 15 Mins of Fame

    Geek & Proud of It!

    Zack's Geek Code : -----BEGIN GEEK CODE BLOCK----- Version: 3.1 GO d-- s+:+ a C++ P! L- E-- W++ N o-- K---- w+ O--- M-- V-- PS PE- Y-- PGP-- t+ 5- X+ R* tv+ b+++ DI++ D- G e++ h---- r+++ x+++ ------END GEEK CODE BLOCK------ UnGeek Me Here Yo
    Bloggers' Rights at EFF
    All Malaysian Bloggers Project
    reader/(s) online
    hits since 190805 You Love Me. You Do!
    ARCHIVES
    March 2005 / April 2005 / May 2005 / June 2005 / July 2005 / August 2005 / September 2005 / October 2005 / November 2005 / December 2005 / January 2006 / February 2006 / March 2006 / April 2006 / May 2006 / June 2006 / July 2006 / August 2006 / September 2006 / October 2006 / November 2006 / December 2006 / January 2007 / February 2007 / March 2007 / April 2007 / May 2007 / June 2007 / July 2007 / August 2007 / September 2007 / October 2007 / December 2007 / February 2008 / March 2008 / April 2008 / May 2008 / June 2008 / July 2008 / August 2008 / September 2008 / October 2008 / November 2008 / January 2009 / February 2009 / June 2009 / July 2009 /


    Tima Kasih Abang Blogger

    Add to Technorati Favorites